Новини Одеси 15.03.2023

Новини Одеси 15.03.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

За останній тиждень обсяги експорту в рамках зернової угоди скоротилися на третину порівняно з попереднім тижнем.

Україна у будь-якому разі буде із зерном – впевнено заявляють експерти від агросфери.

Підготовче судове засідання у справі херсонського колаборанта Володимира Сальдо, якого обвинувачують у держзраді, зірвалося через неявку обвинуваченого та неповного складу суду.

Як поводитися під завалами, щоб вижити, поки вас знайдуть рятувальники і що робити під час обстрілу і відразу після нього? Інструктор з виживання та адаптації у критичних ситуаціях із тридцятирічним стажем Гліб Скоробогатов проводить в Одесі регулярні тренінги для городян.

Професія лікаря в усі часи затребувана та шанована. Особливо роль медиків зросла у воєнний час – коли вони оперують під бомбардуваннями, ночують у лікарнях і щодня рятують життя людей у дуже непростих умовах. Про те, як змінювалося надання медичної допомоги в Одесі протягом 50 років – наші кореспонденти спілкувалися з першим директором 10-ї міської лікарні Оленою Миколаївною Нестеровою.

Вже майже два тижні на території Одеси та Одеської області діє оновлений графік комендантської години, а саме з півночі до 5 ранку.

Понад 130 мільярдів гривень заборгувало населення України за житлово-комунальні послуги.

Весняна погода в Одесі, як правило, мінлива, і березень цього року не змінює цієї тенденції. За останній тиждень у регіоні відчутно похолодало.


Події

Заробили на наркотиках майже 5 млн. грн. На Одещині затримали поліцейських, які вистежували торговців наркотиками, але не затримували їх, а вимагали гроші.

На Одещині в салоні легкового автомобіля знайшли партію нелегальних цигарок на 300 тисяч гривень.

Одеські пожежники врятували фазана-мандрівника, який у селі заліз під бампер автомобіля і таким чином приїхав до міста.

В Одесі затримали розбійника, який зламав дівчині щелепу та відібрав у неї мобільний телефон.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: