Новини Одеси 08.03.2023

Новини Одеси 08.03.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

В Україні, згідно з останніми результатами опитування в Діє, дві третини громадян вважають 8 березня святом та вихідним. Із Днем Жінок країну привітав президент України Володимир Зеленський.

Хоча у воєнний час святкові вихідні скасовано – в Одесі 8 березня радісний настрій буквально витає у повітрі.

Підопічні інклюзивного будинку-інтернату в Одесі до підготовки святкового концерту підійшли відповідально та ретельно – розповідають у керівництві закладу.

В Одесі з п'ятниці відкриють транзитний рух автотранспорту вулицями Пирігівською та Маріїнською – повідомили у міськраді.

Одеський ринок нерухомості повільно, але впевнено повертається до ладу.

Відновлення економіки та активізація ринкових процесів не скасовує інфляцію.

Олена Миколаївна Нестерова упродовж багатьох років розвивала сферу надання медичної допомоги в Одесі. І сьогодні вона продовжує цікавитись долею рідної лікарні. Зі святом наставницю та старшу колегу привітали представники нинішнього керівництва 10 лікарні.


Події

В Одесі затримали російського шпигуна, який передавав загарбникам інформацію про місця базування українських військових та локацію об'єктів критичної інфраструктури.

Від весільного столу – до поліцейської дільниці. На Одещині затримали нареченого, який влаштував на святі шоу зі стріляниною з пістолета.

120 тисяч гривень за зняття псування. На Одещині поліцейські затримали групу шахрайок, які обманом виманили у літньої жінки всі її заощадження.

В Одесі затримали шахраїв, які присвоювали та продавали квартири померлих людей.

В Одесі патрульні зупинили підозріле авто та знайшли в салоні півтора десятки пакунків із наркотиками.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: