Новини Одеси 18.02.2023

Новини Одеси 18.02.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси:

Тиждень, повний позитивних свят, добігає кінця. У ці дні одесити освідчувалися в коханні та одружувалися, робили добрі справи та дарували книги. Відбулася ще одна видатна щорічна подія, що зібрала найбільших поціновувачів літератури та романтики. Велика Бібліоніч в Одеській науковій бібліотеці.

Повномасштабна війна в Україні триває вже рік. І головне питання, яке сьогодні задають собі люди в нашій країні та багатьох інших: коли вона, нарешті, закінчиться? Ми теж шукали відповідь на це питання разом із експертом з локальних конфліктів Юрієм Христензеном.

На побутовому рівні всім іноді доводиться мати справу з різними вимірювальними приладами - електролічильниками, водомірами, вагами. Перевіркою цих приладів, у тому числі й на місці експлуатації – займається підприємство «Одеса стандарт метрології».

Вихідні розпочалися з активності армії РФ у Чорному морі.

На Одещині з візитом побували надзвичайні та повноважні посли Чехії та Словенії в Україні. Гості зустрілися з керівництвом регіону та поспілкувалися з журналістами.

Жоден прилад не зафіксував челябінський метеорит, який вибухнув над Уралом у лютому 2013 року. Хоча на землю падає чимало астероїдів, досі цей випадок залишається єдиним, коли болід вибухнув над густонаселеною місцевістю – розповідає одеський астроном Михайло Рябов.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: