Новини Одеси 22.11.2022

Новини Одеси 22.11.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Другий день поспіль в Одесі розпорядженням Укренерго запроваджують екстрені відключення світла. У ДТЕК пояснили, що стабілізаційні графіки частково працюють, але щоб зберегти більше електроенергії – відключення однієї групи можуть зачіпати і певний відсоток із сусідніх груп.

Через постійні відключення електроенергії, багато одесити у своїх будинках залишаються не тільки без світла, але й без тепла та можливості підігріти або приготувати їжу. Особливо страждають власники електроплит та електрокотлів. Допомогти їм адаптуватися до умов військової зими допоможуть поради досвідченого інструктора з виживання Гліба Скоробогатова.

Міцне здоров'я – ще один критерій безпеки. І тут багато залежить саме від людини. Подбати про себе – завдання кожного. Тим більше, що медзаклади збільшують перелік послуг для реабілітації. НСЗП пропонує для лікарень нові пакети фінансування.

Майбутнє сучасної медицини за мультидисциплінарними командами. Вони здатні надати результативну комплексну допомогу.

Відновлення української економіки продовжується. Зокрема дані аналітиків свідчать про суттєве збільшення експорту молока навіть у порівнянні з довоєнним періодом.

У ці дні Україна відзначає 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років. Заходи до Дня пам'яті відбуваються і в Одесі.

Цього року, в рамках впровадження програми сталої міської мобільності, на дорогах міста з'являються додаткові велосипедні доріжки та смуги для руху громадського транспорту.

Події

На Одещині під час пожежі в приватному будинку загинуло троє людей, особу одного із загиблих досі не встановили.

Ще одна пожежа спалахнула в місті Кілія близько 5-ї ранку. Отруєння чадним газом отримала немовля, малюка в стані середнього ступеня тяжкості госпіталізували.

На Одещині до 15 років позбавлення волі засудили стрільця так званої «ДНР» із позивним «Ланжерон». Учасник антиукраїнського руху наприкінці травня 2014 року виїхав окуповану територію Донецької області та воював проти України.

У Болградському районі п'яний водій на смерть збив прикордонника та втік з місця ДТП.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: