Новини Одеси 07.09.2022

Новини Одеси 07.09.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Вранці 7 вересня у небі Херсонщини збили російський ударний гелікоптер Ка-52 «Алігатор».

Військовий облік для жінок відстрочили на рік – до 1 жовтня 2023 року.

Літо для українських господарок – пора варень, закруток та заготівлі продуктів на зиму. Що особливо актуально з урахуванням військових подій. Але цього року зробити запаси вдалося не всім. Фрукти на ринках і полицях магазинів у порівнянні з минулим роком подорожчали, деякі через погодні чи військові причини навіть були в дефіциті.

В Україні до кінця року зростуть ціни на низку продуктів.

Міжнародне агентство з атомної енергетики представило звіт за підсумками інспекції на Запорізьку атомну електростанцію в Енергодарі.

Нестачі енергії для внутрішнього ринку через можливу непрацездатність Запорізької АЕС так само не буде. Запевняють експерти.

Цьогорічне засідання обласної ради не обійшлося без з'ясування стосунків між депутатами. В останні місяці засоби масової інформації повідомляли про намір змінити заступника голови обласної ради Вадима Шкаровського.

В останній місяць літа, за експертними оцінками та статистичними даними, українці вперше з початку війни купили більше іноземної валюти, ніж продали. У аналітиків така тенденція спричиняє оптимізм. За словами фахівців, це свідчить про активізацію національної економіки, зміцнення позицій бізнесу та зниження безробіття воєнного часу.

Незважаючи на пожвавлення економіки, офіційний рівень безробіття знижується дуже повільними темпами.

Підсумки літа підбили в Одеській патрульній поліції.

Прокуратура Одеської області кваліфікувала масову загибель чорноморських дельфінів через агресію РФ як екоцид та відкрила кримінальне провадження за фактом масового знищення об'єктів тваринного світу.

Одеські екологи ініціювали міжнародний проект Aid 4 Ukraine, в рамках якого передають реанімобілі військовим та цивільним південного регіону.

Події

У Біляївці поліцейські розслідують обставини смерті двох чоловіків на одному із приватних підприємств. За попередніми даними, працівники котельні потонули у колодязі.

За добу в Одесі сталися дві ДТП із постраждалими – повідомили у патрульній поліції.

Поліцейські затримали трьох мешканців Одеського району: компанія п'яних молодиків здійснила розбійний напад на сусіда.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: