Новини Одеси 19.08.2022

Новини Одеси 19.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

19 серпня у міжнародний день гуманітарної допомоги до Одеси з візитом прибув генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш. Разом із міністром інфраструктури України він відвідав Одеський порт та проінспектував хід реалізації зернової ініціативи.

Двоє братів-підлітків, які постраждали під час ракетного удару у Сергіївці, пройшли реабілітацію у Львові та вирушають продовжити лікування до Австрії.

Щороку 19 серпня православні християни відзначають велике свято – Яблучний Спас.

Одеські пологові будинки цього року не закриватимуться на планову дезінфекцію.

У війну почастішали випадки втрати документів – зокрема на житло. Але відсутність паперів не є основою вилучення майна – заявляють фахівці міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Уся інформація про право власності зафіксована у державних реєстрах.

Протягом трьох днів Одесу та область заливали дощі. Але як з'ясувалося, в цей час вирувала погода не тільки в регіоні і навіть – не тільки на Землі. Сонце від початку тижня практично безупинно проявляло свою активність.

Події

За добу на одеських дорогах сталося кілька аварій, в яких постраждали дорослі та діти.

На Одещині водолази другу добу шукають хлопця, який зник у ставку. Відомо, що він відпочивав на березі з друзями, потім пішов викупатися у водоймі та зник.

Продав дрони та бронежилети та збагатився на 700 тисяч гривень. В Одесі судитимуть військовослужбовця одного із підрозділів тероборони.

Правоохоронці викрили розробника проросійських веб-ресурсів та вилучили 100 терабайтів пропагандистської інформації.

Диктор новин: Елена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: