Новини Одеси 16.08.2022

Новини Одеси 16.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У вівторок на Одесу обрушилася потужна злива, місцями з градом.

В одеській інфекційній лікарні – понад 100 пацієнтів госпіталізовано з підтвердженим ковідом.

Одеські медпрацівники надаватимуть необхідну допомогу переселенцям у місцях їхнього перебування.

З України вийшли ще п'ять кораблів із кукурудзою та пшеницею.

Україна опинилася у стані дефолту. Минулого тижня у Мінфіні повідомили, що уряду вдалося домовитися про відстрочку виплат із зовнішнього боргу до 2024 року. Глобальні рейтингові агенції визнали це рівносильним дефолту.

Війна – додатковий чинник ризику: адже внаслідок ракетних ударів також виникають пожежі, у яких можуть постраждати цивільні. І спеціалісти опікової медицини надають їм кваліфіковану допомогу.

Дитяча бібліотека номер 23 набула негласного статусу «бібліотеки козацтва». Тут у захоплюючих літературних подорожах юних та дорослих читачів супроводжують справжні українські козаки.

Події

В Одесі двоє чоловіків погрожували перехожою зброєю. Обох правопорушників затримали гарячими слідами, їм загрожує до 7ми років позбавлення волі.

За добу на одеських дорогах сталося 2 аварії за участю двоколісного транспорту, в результаті постраждали водії самокату та велосипеда.

Загалом патрульні поліцейські за добу від працювали 839 викликів, доставили до відділень п'ятьох порушників комендантської години, перевірили 38 підозрілих осіб та затримали 19 п'яних водіїв.

У Малиновському районі під час пожежі у приватному будинку загинула жінка. Особу загиблої встановити поки що не вдалося.

Протягом усього літа на Одещині регулярно оголошують високий чи надзвичайний рівень пожежної небезпеки через погодні умови.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: