Новини Одеси 21.09.2024

Головні новини Одеси за 21 вересня 2024 року

Президент Зеленський анонсував план перемоги для України. Наступного тижня він планує ознайомити з ним голову білого дома в США та основних претендентів на президентське крісло Камілу Харісон та Дональда Трампа. Що передбачає цей план і як його втілення може вплинути на воєнну ситуація в Україні та мирні перспективи в ефірі телеканалу ГРАД розповіла політолог Олександра Решмеділова.

Одеса без перебільшення місто котів, пухнастиків вже давно визнали частиною екосистеми міста. Понад дві сотні чотирилапих мешкають на території жіночого монастиря, тут про них піклуються і шукають для котиків нові родини.

Сидячій спосіб життя – це про багатьох людей, які працюють онлайн або мають роботу, не пов’язану з рухом. Наслідки можна відчути не одразу, а з часом. А саме – біль у м’язах плечей, проблеми з хребтом, які впливають на весь організм. Як тримати спину та шию у здоровому стані та запобігти майбутніх проблем - дивіться у нашому репортажі. 

До сотні порушників-водіїв, які перевищили швидкість, щоденно виявляють патрульні поліцейські на дорогах одеської області. А занадто швидка їзда – це завжди ризик не лише для самих водіїв, а й для інших учасників дорожнього руху.

Їхня майбутня робота – відбудовувати країну, і вже зараз вони вчаться це робити. Окрім теоретичних знань для курсантів одеської військової академії організовують практичні заняття та ознайомчі екскурсії за напрямами діяльності. Цього разу майбутні спеціалісти квартирно-експлуатаційного забезпечення військ відвідали заводи будматеріалів, де ознайомились із аспектами обраної професії. Подробиці – в матеріалі наших колег з телерадіостудії міністерства оборони «Бриз».

Все що відбувається на Землі напряму пов’язано з подіями на небі, - стверджують астрономи. Вересень був щедрим на космічні явища, такі як Супермісяць. А попереду нас чекає ще кільцеве затемнення. Про це нам розповів голова Одеського астрономічного товариства Михайло Рябов.

Диктор новин: Сергій Градов

Схожі новини

Коментарі