Новини Одеси 10.08.2024

Головні новини Одеси за 10 серпня 2024 року

В українському парламенті знов заговорили про зниження мобілізаційного віку. Тепер навіть до 18 років. Які наслідки для майбутнього можуть мати такі рішення і про міграційну ситуацію в Україні нам розповіла демограф Вікторія Яворська.

Влітку набрякання ніг, гомілок – неприємне явище, що здатне зіпсувати будь-які позитивні враження від гарної погоди, прогулянки чи активного відпочинку. Медики пояснюють, чому набряки у спекотну погоду - не завжди привід для паніки, а також надають важливі поради для діабетиків щодо зберігання інсуліну.

І до літнього меню. Як правильно харчуватися у спеку? Ендокринолог роз’яснює - чого не вистачає нашому організму влітку та рекомендує урізноманітнити сезонний раціон, споживаючи до 30 різних видів фруктів, овочів та ягід на тиждень.

Синоптики знов прогнозують аномальну спеку в Україні і зокрема в Одесі найближчі тижні. В свою чергу енергетики говорять про можливі відключення в пік споживання. Як не дивлячись на блекаути залишатися з безперебійним інтернетом нам розповів представник телекомунікаційної компанії ТЕНЕТ Олександр Коршак.

Багато хто хоче виглядати сучасним та модним. І іноді люди навіть не замислюються над тим, чи пасує їм той чи інший одяг. Про моду, стиль та кольори наші кореспонденти поспілкувалися з людиною, яка сама закладає основи стилю – дизайнеркою Оленою Годіс.

Вони впевнено і безповоротно увійшли у життя людини та зайняли у ньому чільне місце. Мова йде про котів, які, до того ж, є символом Одеси – міста, у якому пухнастиків визнали частиною екосистеми. Однак до сімейства котячих належать не тільки коти, більше нам розповів директор одеського зоопарку Ігор Біляков.

Диктор новин: Світлана Пензова

Схожі новини

Коментарі