Новини Одеси 26.08.2024

Головні новини Одеси за 26 серпня 2024 року

Поранені люди, зруйновані та пошкоджені будинки, згорілі вантажні автівки. У понеділок зранку ворог здійснив ракетні удари по Одещині. Семеро постраждалих, серед них – троє дітей.

Під ворожий ракетний удар потрапило і однt з автопідприємств Одеської області. Троє водіїв поранені, згоріло вщент 15 фур - з олією, медом та іншими товарами.

За офіційними даними під час масованої атаки з повітря у понеділок, російські окупанти випустили по території України понад сотню ракет різних типів і близько ста ударних безпілотників. Вибухи прогриміли у Харкові, Кривому Розі, Києві, Дніпрі, Львові, Вінниці та в інших містах. За попередніми даними, загинули 5 осіб і щонайменше 2 десятки постраждали.

В Одесі затримали торговця зброєю. В арсеналі продавця були автомати, набої та бойові гранати.
 
Стріляв на вулиці з пістолета. В Одесі затримали чоловіка, який серйозно поранив свого сусіда. Причиною конфлікту стали давні образи та неприязні стосунки.

Газові тарифи поки що під контролем. Уряд продовжив пільгові ціни на блакитне паливо для населення до кінця квітня наступного року. Про це повідомили у Кабінеті міністрів України. Таке рішення задля забезпечення стабільності цін для ключових секторів.

Понад 4 з половиною мільйонів гривень пішли до державного бюджету за збереження номерних знаків з початку року в сервісних центрах Одещини. Як віддати номерний знак автівки на відповідальне зберігання, а також про послугу індивідуальних номерів - далі у випуску.

Стрес-фактори, відносини з рідними на відстані, щоденне емоційне навантаження - такі буденні реалії українців сьогодні. УсвідОмлене розслаблення - ключ до психічного здоров'я, наголошують фахівці-психологи. У цій сфері існують комплексні правила релаксації, ефективні техніки та способи зняти стрес. Як правильно виконувати такі вправи, дізнавалися наші кореспонденти.
 
Нам продовжують надходити матеріали з різних країн, куди змушені були виїхати українці після повномасштабного вторгнення. Наш наступний репортаж з Ірландії.

Ви колись пробували намалювати свою мрію? Оригінальний конкурс вигадали і провели в одній з одеських бібліотек. Діти малювали те, про що мріють. Найкращі малюнки у майбутньому стануть експонатами “Музею мрій”.

Диктор новин: Сергій Градов

Схожі новини

Коментарі