Новини Одеси 15.06.2024

Головні новини Одеси за 15 червня 2024 року

Як визначити, що соціологічне дослідження насправді відображає стан речей у суспільстві? Як це з'ясовувати журналісту, який хоче посилатися на дослідження? Як розібратися пересічному громадянину? Відповідає соціолог Олена Князєва під час семінару, проведеному в Одесі за підтримки Громадського руху «Віра. Надія. Любов».

Не зважаючи на всі проблеми в економіці, в Одесі продовжують діяти місцеві програми допомоги соціально незахищеним містянам. Хто може отримати гроші на сплату боргів за комунальні послуги чи лікування, нам розповіла директор міського департаменту соцполітики Олена Китайська.

Долар в Україні досяг історичного максимуму. Через зростання тарифів підвищуються і ціни на товари. Але експерти заспокоюють – дефолту та інфляції, як декілька років тому, не буде. Про це в ефірі телекомпанії Град розповів аналітик Данило Монін.

Музеї Одеси, які на певний час закривалися, відновлюють свою роботу та пропонують відвідувачам познайомитися з новими експозиціями. “Твори Паустовського мовами світу” – така виставка відкрилася в музеї письменника, розташованому на вулиці, яку він називав найбільш мальовничою в Одесі.

Нинішній музей Паустовського розташований у будинку, який знаходиться поряд із атмосферним двориком, де мешкав письменник. Експозицію збирали буквально по крупицях – розповідають музейники.

Весняно-літній період – пора активного поповнення серед мешканців зоопарку. В Одеському зверинці справжній бебі-бум. Про значне збільшення кількості різних видів тварин: як у вольєрах так й в аква-терраріумі кореспондентам ТРК Град розповів Ігор Біляков.

Диктор новин: Світлана Пензова

Схожі новини

Коментарі