НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Прийом металобрухту в Одесі для переробки
Прием металлолома Одесса
Читати grad.ua у  

Переробка вторинної сировини вирішує безліч проблем глобального і локального масштабів. Поліпшення екології, економія місця, повторне використання непотрібного металу – далеко ще не всі переваги переробки. Сьогодні прийом металобрухту Одеса дозволяє не лише позбутися непотрібних речей, а й отримати за це гроші.

Якщо ви закінчили ремонтні роботи, замінили батареї чи ванну у квартирі або маєте металеві відходи на виробництві, то можете здати метал у пункт прийому. Це дозволить звільнити місце та очистити територію від металевого сміття.

Компанія «ВторМетал» приймає:

  1. Металеве обладнання та інструменти.
  2. Сільськогосподарські машини та їх запчастини.
  3. Спецтехніку та автомобілі.
  4. Арматуру.
  5. Побутова техніка.
  6. Радіатори та ванни.
  7. Велосипеди, мотоцикли, мопеди та запчастини.
  8. Конструкції із металу.

Прийом вторинної сировини здійснюється в різному обсязі, масою від 1 кг. Серед різновидів металу приймаються вироби із чавуну, міді, сталі, олова, алюмінію, латуні та кольорові метали.

Пункт приемки вторсырья

Яку можна здати вторинну сировину в Одесі та області

Крім металу можна здати й інші види вторинної сировини. Одним із популярних матеріалів, які здають, є макулатура. Папір та картон часто накопичується на виробництвах, в офісах та вдома. «ВторМетал» (Одеса, Одеська область) здійснює прийом макулатури Одеса за найвищими цінами: книг, журналів, газет, блокнотів, офісного паперу, зошитів, брошур, листівок, картону, гофрокартону, пакувального паперу, кольорового та подрібненого паперу, архівів.

Не приймаються такі види паперових та картонних виробів. До них відносяться фотошпалери, шпалери, упаковка для яєць, серветки, паперові рушники, чеки з магазинів, ламінований та парафінований папір.

Перед здаванням макулатури рекомендується її підготувати. Для цього слід відокремити пластикові та металеві елементи, а потім розсортувати: відокремити картон від паперу та розкласти за видами (зошити, журнали, упаковки тощо).

Приймаються також: біле та кольорове скло, пластик, поліетилен, пластикові кришки, біг беги, пластикові пляшки та склотара. Вартість вторинної сировини залежить від виду матеріалу, чистоти, стану, виду упаковки, обсягу та кількості.

Умови прийому вторсировини та оплати

Існує два способи здати метал, макулатуру та іншу вторсировину:

  1. Самостійна доставка на територію компанії. Ви можете привезти вторинну сировину самостійно в один з чотирьох пунктів прийому. Такий варіант підходить у разі, якщо потрібно здати невеликий та компактний матеріал або за наявності вантажного транспорту.
  2. Вивезення вторинної сировини співробітниками компанії. Цей варіант підійде для здавання великого та габаритного матеріалу. Фахівці компанії пропонують вирішення питання здачі вторинної сировини «під ключ»: виїзд на об'єкт, проведення оцінки продукції, демонтаж (при необхідності), організацію вантажних робіт і вивезення.

Оплата здійснюється відразу ж після здачі вторинної сировини, тому ви можете бути впевнені, що отримаєте гроші прямо на місці. Таким чином, прийом вторинної сировини – це відмінний спосіб позбутися непотрібних речей, отримати за це оплату та звільнити територію.




Схожі новини

Коментарі