НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Кредитна картка: матеріальна підтримка в слушний момент

Кредитна картка: матеріальна підтримка в слушний момент

Читати grad.ua у  

Сучасні банківські послуги дають можливість використовувати різні фінансові інструменти кожній людині, незалежно від її матеріального стану, віку, професії тощо. Так, кредитна карта онлайн не потребує багато часу і якогось особливого статусу клієнта для оформлення — вона доступна будь-кому. І при цьому надає можливості оплачувати покупки та розраховуватися по кредиту за зручними для вас умовами.


Кредитная карта

Плюси послуги

Наявність кредитної картки дає чимало переваг. Основна з них — можливість оплати товарів та послуг без необхідності використання готівки в момент покупки. Це важливо, якщо при необхідності терміново придбати щось коштів на цей момент недостатньо.

Оформлення заздалегідь

Оформити кредитну картку також варто заздалегідь, у випадку непередбачуваних витрат, які можуть виникнути у майбутньому. Це, наприклад, придбання нового телефону замість раптово зламаного старого. Або на випадок купівлі подарунка на день весілля друга, заміни частини в авто тощо.

Прозорі умови користування

Sportbank пропонує вигідні для клієнта умови оформлення картки й виплати кредитних коштів:

  • достатньо велика сума кредиту — до 100 тис. грн;
  • швидке оформлення зміни ліміту;
  • низький обов'язковий платіж щомісяця;
  • тривалий строк кредиту;
  • прозоре формування реальної річної ставки;
  • можливість отримання кешбеку при покупці спортивних та інших товарів.

Усе це допомагає відчувати себе впевнено попри фінансові шторми, чітко контролювати витрати та сплати по кредиту.

Просте оформлення онлайн

Для оформлення кредитної картки Спортбанку не треба збирати документи та їхати у відділення. Єдиний необхідний інструмент — мобільний додаток, посилання на звантаження якого можна отримати через номер телефону, ввівши його на сайті https://sportbank.ua/. Тут є вся інформація про послугу, форма для заповнення даних, умови отримання картки і т. ін. Оформлення та обслуговування кредитної картки Sportbank безплатні.

Послуги за кредитною карткою онлайн дозволяють слідкувати за своїми витратами та вчасною оплатою кредиту, адже вся інформація буде постійно доступною на екрані смартфона.




Схожі новини

Коментарі