НОВИНИ ГРАД » Статті » Бухгалтерський аутсорсинг – економія та порядок у бізнесі
Бухгалтерский аутсорсинг – экономия и порядок в бизнесе
Читати grad.ua у  

Бухгалтерський облік – незамінний аспект ведення бізнесу та будь-якої підприємницької діяльності. Будь-які фінансові операції, оплата послуг та продаж товару мають бути зафіксовані документально. Крім того, будь-яка діяльність підприємця супроводжується сплатою податків, зарплати та іншого.

Тому для будь-якої організації, підприємства чи фірми потрібні бухгалтерські послуги, завдяки яким фінансова сфера діяльності завжди буде гаразд. При цьому не завжди вигідно, щоб бухгалтер був одним із штатних співробітників компанії. Невеликі фірми чи організації з невеликим фінансовим оборотом можуть замовляти послуги бухгалтера на аутсорсі.

Сьогодні багато бухгалтерів беруться за ведення бізнесу у форматі віддаленої роботи або часткової зайнятості. Особливістю роботи бухгалтера і те, що має справу з усіма фінансами фірми. Тому рівень довіри до бухгалтера має бути на високому рівні.

Найкраще звертатися не до приватних осіб, які пропонують свої послуги, а до перевірених компаній, що надають послуги бухгалтерського аутсорсингу, такі як – Харківська торгово-промислова палати.

Особливості замовлення послуг бухгалтера на аутсорсі

Замовлення бухгалтерського аутсорсингу передбачає, що компанія чи підприємець немає свого особистого штатного бухгалтера, якому нараховується щомісячна вести, а користується послугами зовнішнього спеціаліста.

Бухгалтер на аутсорсі зможе виконати всю роботу з фінансової частини, при цьому витрати власника компанії на оплату праці будуть значно меншими, ніж у випадку зі штатним співробітником.

До обов'язків бухгалтера на аутсорсі входить ведення первинної бухгалтерії, підготовка звіту та сплата податків. Також фахівці проконтролюють дебетову та кредитну заборгованість та нарахують зарплати співробітникам компанії.

Тобто за наявності хорошого стороннього бухгалтера вам не доведеться займатися фінансовими питаннями – всю роботу виконає фахівець аутсорсингової компанії.

Також зовнішні спеціалісти фінансової сфери допоможуть навчити ваших співробітників вести первинну бухгалтерію за потреби. Це допоможе заощадити витрати, а також оптимізувати процес діяльності організації.

Переваги бухгалтерського аутсорсингу

Основними перевагами замовлення бухгалтерського аутсорсингу є:

  1. Економія витрат за ведення первинної бухгалтерії, фінансової звітності, виплат заробітної плати та підготовки бухгалтерських звітів.
  2. Наявність перевіреного та надійного бухгалтера, який стовідсотково не користуватиметься службовим становищем для особистої вигоди.
  3. Економія витрат на оформлення та вирішення питання у фінансовій сфері.
  4. Економія часу на пошук перевіреного та хорошого бухгалтера, оскільки наша компанія подбає про те, щоб зовнішній фахівець стовідсотково підходив вам за всіма критеріями та вимогами.
  5. Впевненість у тому, що всі фінансові питання та документи підготовлені та вирішені точно у строк.
  6. Відсутність штрафів та проблем через несвоєчасну сплату податків та здавання звітності.

Таким чином, аутсорсингова компанія з надання бухгалтерських послуг – це найкраще рішення для підприємців, невеликих фірм та компаній, а також організацій із невеликим фінансовим оборотом.




Схожі новини

Коментарі