НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Пральна машина Electrolux AB
Стиральные машины Electrolux AB
Читати grad.ua у  

Торгова марка Electrolux спеціалізується на виготовленні та постачанні електронної техніки для побуту. Фірма зареєстрована у 1919 році і функціонує досі. Бренд спеціалізується на створенні різноманітної техніки, найбільш затребуваною категорією товару є пральна машина Electrolux. За роки існування підприємство переросло у міжнародне об'єднання Electrolux Group, яке виробляє професійне обладнання для перших країн світу.

Продукція, що випускається компанією

На сьогоднішній день у виробничих цехах виготовляють усі види побутової техніки, яку люди використовують у своєму побуті і без якої не уявляється побут. Основний упор зроблений саме на кухонне начиння, великогабаритні електричні та газові прилади.

Товари виробляються у 12 передових країнах світу. Група компаній безперервно розвивається та нарощує потужність, розробляє нові лінійки та моделі товарів.

Як вибрати пральну машину?

Придбання побутової техніки – відповідальна та витратна справа. Безперечно, Ви хочете вибрати компактну, довговічну та ергономічну модель. Ці параметри дуже впливають на комфорт експлуатації та відсутність проблем, проте існує ще кілька властивостей, що стоять уваги.

Как выбрать стиральную машину

Визначимося з параметрами пошуку:

  1. Тип завантаження (вертикальний, горизонтальний/фронтальний).
  2. Компонування.

Існують моделі із нестандартними розмірами. Вони підходять для встановлення під раковину чи на кухню. Кожен вибирає підходящий собі варіант. Глибина та ширина таких пральних машин менше ніж у стандартних.

  1. Об'єм білизни, що завантажується (впливає на глибину пральної машини)
  2. Споживання води, електрики
  3. Звукоізоляція та гучність при віджиму
  4. Сила віджиму (залежно від цього параметра змінюється швидкість просихання одягу)
  5. Додаткові функції (сушіння, розумне прання, відстрочений старт)
  6. Вартість, варіанти доставки, акційні пропозиції від магазину електроприладів.

Подбайте про здоров'я домочадців та власний комфорт. При виборі виробника та виробника замисліться про репутацію торгової компанії, бренда-постачальника. Магазин електротоварів надає широкий вибір товару та ексклюзивні пропозиції клієнтам.

Лінійки пральних машин від бренду Electrolux

  • Пральні машинки із завантаженням через верхню площину
  • Компактні та вузькі апарати
  • Машини із завантаженням через бічну сторону
  • Тип пральних машин, що вбудовується

Компанія вже довгий час знаходиться на світовому ринку електричної техніки для дому. Досвід численних клієнтів показує, товар прослужить Вам довго і вкладені кошти окупляться з лишком.

Випущені моделі безпечно та дбайливо очищають одяг від забруднень, тканина зберігає первісний вигляд та якість. Залежно від потреб ціна пральної машини варіюється, але широкий асортимент дає можливість вибору та не обмежує клієнтів.




Схожі новини

Коментарі