НОВИНИ ГРАД » Статті » Як вибрати хорошу газову плиту
Как выбрать хорошую газовую плиту
Читати grad.ua у  

Газова або електрична плита, а може бути вбудована варильна поверхня та окрема духова шафа? Вибір плити ґрунтується на багатьох параметрах, особливостях простору, підключених комунікацій та уподобаннях власників приміщення.

Плити встановлюють на кухнях у квартирі, приватному будинку, кафе, ресторані, їдальні та інших видах організації. Безліч різновидів та варіацій техніки дозволяє вибрати найбільш підходящий варіант.

Протягом тривалого часу лідируючу позицію серед газових плит займає техніка Indesit. Ви можете розглянути особливості техніки plity-gazovye-indesit, щоб визначити найбільш підходящу вам модель.

Газова плита Індезит: технічні характеристики

Технічні параметри газових плит є важливим аспектом при виборі моделі техніки. Слід ретельно підійти до вибору плити, оскільки ця побутова техніка встановлюється не один рік. Якісні плити прослужать вам понад 10 років.

Крім цього газова плита повинна бути надійною та перевіреною, щоб уникнути виникнення небезпечних поломок та витоків газу. Слід зазначити, що плити торгової марки «Індезит» характеризуються наявністю системи контролю газу, що допомагає уникнути таких витоків.

Газовые плиты Индезит

Основними технічними параметрами, на які слід звернути увагу, є такі:

  1. Тип духовки. Серед моделей представлені варіанти з газовими та електричними духовими шафами. Цей параметр більшою мірою визначається перевагами покупця. При цьому варто звернути увагу і на вартість ресурсу – газу та електрики, оскільки за тривалої експлуатації це важливий фактор.
  2. Конфорки. Кількість та розміри конфорок відіграють важливу роль у процесі приготування їжі. Для багатьох користувачів дуже важливо наявність великої та маленької конфорки для приготування посуду різних розмірів.
  3. Тип металу решітки для конфорок. Чавунні та сталеві ґрати характеризуються різними особливостями. Більш зручними у використанні будуть важкі чавунні грати, які стійкіші та міцніші.
  4. Регулювання температури. Конфорки варильної поверхні та духовка включаються за допомогою механічних поворотних регуляторів. Така система найбільш надійна та довговічна.
  5. Габарити. Дуже важливо враховувати розміри газової плити. Це пов'язано з тим, що цю техніку можна встановити лише біля газопроводу. Тому зважайте на особливості простору при виборі моделі плити.

Переваги газових плит торгової марки Індезит

Преимущества газовых плит Индезит

Всі газові плити відомого та перевіреного бренду оснащені подвійним склом на дверцятах духової шафи. Така особливість є дуже важливою в аспекті техніки безпеки. Зовні дверцята духової шафи не нагріваються вище 70 градусів. Це дозволяє уникнути опіків у процесі експлуатації газової плити.

Також усі моделі побутової техніки мають систему електрозапалювання. Простота та зручність включення конфорок та духовки без використання додаткових елементів (сірники, запальничка) дозволяють заощадити час користувачеві.

Також слід зазначити різноманітний дизайн побутової техніки. Сучасний зовнішній вигляд, різні кольори та особливості моделей дозволяють вибрати саме той варіант, який найкраще поєднуватиметься з інтер'єром кухні. Білий, сріблястий, коричневий або сталевий колір все залежить від дизайну приміщення.




Схожі новини

Коментарі