НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Тканина для спецодягу – якість та надійність від компанії STG
Ткань для спецодежды – качество и надёжность от компании STG
Читати grad.ua у  

Безліч професій передбачає наявність спеціального одягу для працівників. Це зумовлено особливостями робочого процесу, небезпекою роботи чи вимогами до стерильності та чистоти. Так, робоча форма необхідна для медичних працівників, для спеціальних служб – рятувальників, пожежників, електриків та інших видів діяльності.

Якісна форма забезпечить не тільки комфорт та зручність, що особливо важливо для складної та небезпечної роботи, але й тривалий час зберігатиме свій первісний зовнішній вигляд. Якість форми переважно залежить від матеріалу, з якого він виготовлений. Тому слід відповідально підходити до вибору тканини. Так, наприклад, краще закупити якісну тканину для медичного одягу і на довгий час забути про необхідність змінювати форму співробітникам.

Хороша тканина для спецодягу продається в спеціалізованих магазин. Не варто купувати звичайну тканину, яку пропонують магазини мас-маркету. Це пов'язано з тим, що прості текстильні матеріали не відповідають вимогам, які виставляються до спецодягу. До таких вимог відносяться: міцність, довговічність, надійність, тепло чи вогнестійкість, залежно від призначення робочої форми.

Види спеціалізованого текстилю

Спеціалізований текстиль відрізняється за такими параметрами:

  1. Призначенню – для медицини, металургії, промисловості, спеціалізованих служб, аграрного сектору, харчової промисловості, логістики, аграрного сектору, комунальних служб, енергетики та машинобудування.
  2. Кольору – чорні, коричневі, жовті, помаранчеві, сині, зелені та інші відтінки.
  3. Особливостями матеріалу – вогнестійкі, антистатичні, недбалі, медичні, поліефірні, термостійкі, поліамідні, стрейчові, бавовняні, ламіновані тканини, а також тканини для захисних костюмів та для уніформи.

Відмінність тканин визначає основні характеристики матеріалу, які необхідні та важливі для того чи іншого виду діяльності. Тому важливо ретельно продумати, які аспекти тканини необхідні створення спеціалізованого одягу.

Ткань для спецодежды – качество и надёжность от компании STG

Переваги текстилю для спецодягу

Спеціалізований текстиль для робочої форми відрізняється від інших видів текстилю своєю структурою та щільністю. Матеріал виготовляється з урахуванням вимог, залежно від сфери діяльності працівника.

Крім того, спеціалізована тканина витримує тривалі навантаження та прання, тому довгий час прослужить працівникам. Такий матеріал не порветься через зачіпки або невеликий натяг, як звичайні тканини.

Компанія STG – виробничо-торговельна компанія, пропонує інноваційні захисні тканини для робочої форми та спеціалізованого одягу. Кожен матеріал проходить обов'язкову сертифікацію. В асортименті представлені різні види текстилю, що пройшли перевірку якості у реальних умовах.

Перевагами такого текстилю для спецодягу виступають міцність, надійність, довговічність та гарантія якості. Ви можете бути впевнені, що форма залишиться непошкодженою, навіть у складній робочій ситуації. Подбайте про якість робочого одягу співробітників вашої компанії чи підприємства – та закупіть спеціалізовану тканину за оптовими цінами у перевіреного постачальника.




Схожі новини

Коментарі