НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Виробник робочого одягу Бреви
спецодежда Бреви
Читати grad.ua у  

У сучасному українському суспільстві все більш затребуваним стає спеціалізований одяг. Це з тим, що з кожним роком зростає кількість працівників у сферах, які потребують одягу спеціального призначення. Робота на різних виробництвах в особливих умовах потребує особливого підходу до одягу спеціалістів. Така форма має захищати від можливих небезпек та сприяти створенню комфортних умов праці. Якісний та надійний спецодяг у Вінниці від українського бренду Бреві створений для виконання таких завдань. Вона характеризується наявністю захисних якостей – зниженням температури, захисту від хімічних речовин, стійкістю від забруднень різного походження.

Вся продукція компанії – спецодяг та засоби індивідуального захисту – пройшла сертифікацію та відповідає нормам та стандартам якості. Одяг виготовляється із спеціальних матеріалів, призначених для експлуатації у важких умовах. Тому вироби тривалий період зберігають свої властивості і чудово виглядають. Сертифіковане виробництво Бреві пропонує індивідуальне пошиття будь-якого спецодягу на замовлення. Ви можете замовити вироби для всіх працівників за приємними цінами.

Широкий асортимент спецодягу Бреві

Український виробник Бреві пропонує величезний вибір спеціалізованого одягу, який підійде для різних професій, сезонів та умов праці. У каталозі представлені такі категорії виробів:

  1. Сезонність: літній та зимовий спецодяг.
  2. Умови праці: з хімічним, вогнетривким захистом, вологозахисний одяг.
  3. Вид виробу: штани, куртки, костюми, жилети, трикотажні вироби.
  4. Залежно від особливостей: сигнальний, одяг камуфляжний.

В асортименті представлений великий вибір засобів індивідуального захисту, таких як захист рук, очей, органів слуху та дихання. Також ви зможете підібрати аптечки, протипожежне обладнання та засоби індивідуального захисту для висотних робіт.

Переваги купівлі спеціалізованого одягу Бреви

  • можливість індивідуального замовлення;
  • оптове пошиття спецодягу за низькою ціною;
  • використання високоякісних матеріалів;
  • гарантія якості;
  • великий вибір спеціалізованого одягу;
  • можливість пошиття виробів будь-якого розміру.

Для кого підійде спецодяг Бреві?

Український бренд пропонує спеціалізований одяг для працівників будь-яких сфер. У каталозі можна обрати вироби для працівників виробничих підприємств, сільського та складського господарства, торгівлі. Крім того, спецодяг зможуть підібрати фахівці транспортних компаній, нафтогазового комплексу, комунальних служб, механіки, ремонтники, будівельники, зварювальники та інше.

Компанія Бреві пропонує оптове пошиття спецодягу, що дозволяє забезпечити всім співробітникам підприємства робочу форму високого рівня якості відповідно до необхідних розмірів. Ви можете нанести логотип або напис на спецодяг, за допомогою термоперенесення, шовкографії або вишивки, що зробить виріб частиною корпоративної культури вашого підприємства.




Схожі новини

Коментарі