НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » YC.Market – ефективний та зручний інструмент пошуку постачальників
YC.Market – ефективний та зручний інструмент пошуку постачальників
Читати grad.ua у  

Сьогодні важко уявити бізнес, який може існувати без бази надійних та перевірених постачальників. Вибір та перевірка контрагентів – важливий етап створення та успішного функціонування компанії, що дозволяє уникати проблем та зайвих витрат.

Збільшення кількості релевантних постачальників та отримання необхідної інформації щодо українських компаній та ФОП можливе за допомогою сервісу YC.Market. Цей інструмент оптимізує пошук постачальників та відкриває нові можливості для бізнесу. Ви можете оптимізувати закупівлі, відібрати лише якісних постачальників на основі аналізу їх фінансових показників та ринкової стабільності.

YC.Market дозволяє оцінити ризики співпраці з компанією, надає інформацію щодо наявності у постачальника ділових зв'язків із санкційними країнами. Дані, отримані за допомогою цього інструменту, є актуальними, так як відбувається регулярне оновлення даних в системі. Інформацію щодо компаній постачальників та їх контактні дані можна завантажити в зручному форматі (Excel).

Алгоритм пошуку постачальників за допомогою YC.Market

Процес пошуку постачальників передбачає декілька основних етапів, які дозволяють створити список оптимальних компаній для співпраці та бути впевненими у їх надійності, стабільності та порядності. Для того, щоб пошук нових постачальників був ефективним, рекомендується дотримуватися рекомендацій спеціалістів та уважно аналізувати отриману інформацію.

Основні етапи пошуку постачальників:

  1. Встановлення необхідних фільтрів для пошуку.
  2. Аналіз отриманої інформації.
  3. Завантаження списку контактів.

На першому етапі важливо встановити правильні фільтри, які допоможуть відсортувати компанії, в залежності від ваших потреб. Ви можете проаналізувати учасників державних закупівель, вказавши cpv-код, за яким буде проводитись закупівля, вартість та кількість продукції. Додатково можна додати статус постачальника. Фільтр участь у тендерах та аналіз отриманих даних за допомогою цього фільтру допомагає в пошуку альтернативних постачальників.

Зручними фільтрами для відбору компаній є вид діяльності (КВЕД), тип суб’єктів господарювання (юридична особа чи ФОП), статус діяльності, наявність контактів та фінансові показники (виручка, розмір компанії, активи тощо), відсутність зв’язку компанії з росією та білоруссю.

На другому етапі слід ознайомитися з аналітичними даними, які були створені відповідно вашому запиту. Ви можете проаналізувати дані за статусами компаній, містами, регіонами чи видом діяльності.

Останній етап – завантаження даних, в результаті чого ви отримуєте список компаній з реєстраційними та контактними даними, фінансовими показниками, інформацією щодо участі в державних закупівлях, імпорту та експорту.

YC.Market – це ексклюзивний інструмент YouControl для пошуку нових партнерів

Переваги сервісу YC.Market

  • гарантія оптимальних умов співробітництва;
  • зменшення рівня витрат компанії;
  • уникнення корупції;
  • прискорення процесу відбору компаній для співпраці.

За допомогою інструменту YC.Market можна спростити та пришвидшити процес вибору постачальників, що в результаті дозволить знизити витрати на замовлення продукції, підвищити ефективність власного бізнесу та збільшити прибутки.




Схожі новини

Коментарі