НОВИНИ ГРАД » Новини » Розшук » В Одесі оштрафували батька, син якого втік із дому

В Одесі оштрафували батька, син якого втік із дому

В Одессе оштрафовали отца, сын которого сбежал из дома
Читати grad.ua у  

Про те, що 17-річний син кілька днів тому пішов з дому і не повернувся, а телефон його вимкнено, у поліцію повідомив батько хлопця.

Правоохоронці обстежили всі можливі місця знаходження зниклого, опитали його знайомих та друзів, розіслали орієнтування до інших територіальних підрозділів поліції Одеської області, до соціальних мереж, щоб привернути увагу громадян.

За кілька годин поліцейські виявили розшукуваного у місті. Весь час хлопець гуляв, а батькові нічого не повідомляв про своє місцезнаходження, бо вважає себе дорослим.

Інспектор ювенальної превенції відділу поліції №3 Одеського районного управління поліції №1 Ганна Никифоренко розповіла: «Чоловік самостійно виховує сина, який, не попереджаючи його, вже неодноразово залишав місце проживання. В останній рік ми чотири рази розшукували хлопця, повертали його додому та проводили з ним та батьком профілактичні бесіди. Тому цю сім'ю ми поставили на профілактичний облік як у складних життєвих обставинах, а самого хлопця – за категорією «втікач». До повноліття юнака сім'я у нас на постійному контролі.

Також щодо батька складено протокол за ч. 2 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та карається штрафом до 5100 гривень.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: