НОВИНИ ГРАД » Новини » Розшук » Поліція розшукує підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон

Поліція розшукує підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон

Читати grad.ua у  

Правоохоронці оприлюднила фото та прикмети молодика, який може бути причетним до вбивства Ірини Фаріон. Встановлюють його особу та місцезнаходження підозрюваного.

подозреваемый

Прикмети розшукуваного: вік – близько 20 років; зріст 170 – 180 см; худорлявої статури.

На момент скоєння злочину був одягнений у: спортивні штани темного кольору; червону кофту з довгим рукавом, зверху якої була футболка червоного кольору з білими смужками на рукавах і написом білими латинськими літерами на лицьовому боці; на голові була панама темного кольору з емблемою по центру, з широкими полями; на ногах – білі високі шкарпетки, кросівки червоно-чорні з білою підошвою; на руках – червоні рукавички.

Якщо будь-хто володіє інформацією, яка допоможе ідентифікувати особу та встановити місцезнаходження розшукуваного, зателефонуйте за телефонами:

  • 0684409164,
  • 0933450461
  • або на оперативну лінію 102.

Правоохоронці просять не вживати жодних заходів для самостійного затримання розшукуваного чоловіка або схожої на нього особи.

Нагадаємо, увечері 19 липня було скоєно замах на екснародну депутатку, професорку та мовознавицю Ірину Фаріон. Інцидент стався у Львові на вулиці Масарика, біля будинку, де вона жила. Свідки події повідомляють, що вбивця зробив один постріл і швидко втік із місця події. Унаслідок замаху Фаріон отримала вогнепальне поранення голови.


Схожі новини

Коментарі