НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Юна одеська фехтувальниця стала призеркою міжнародних змагань

Юна одеська фехтувальниця стала призеркою міжнародних змагань

Юная одесская фехтовальщица стала призером международных соревнований
Читати grad.ua у  

У Бухаресті 27-28 січня проводився Європейський кадетський цикл з фехтування Riposta Cup 2024. У змаганнях взяли участь 132 спортсменки з 20 країн Європи. Одесу на турнірі представляла вихованка одеської Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13 Анна Суворова.

Про це повідомляє Одеська міська рада.

Зазначається, що у груповому турнірі юна одеситка здобула 5 перемог в 5-ти поєдинках із загальним рахунком 25-5 і напряму потрапила в основну сітку. На шляху до півфіналу Анна перемогла спочатку румунку Дар’ю Мірон і співвітчизницю Валерію Щепкіну, потім взяла верх над американкою Аліссою Хан і румункою Амалією Коваліу.

У півфіналі одеситка з мінімальним рахунком (14:15) поступилася майбутній переможниці Олександрі Куваєвій із Грузії. Бронзова медаль стала дебютною в кар’єрі Анни Суворової на рівні Європейського кадетського циклу, а також відмінним подарунком до 15-річчя, яке вона відзначила в суботу.

Одеська фехтувальниця стала призеркою міжнародних змагань

До цього її кращим результатом на турнірах Європейського кадетського циклу було 21-е місце на нещодавніх змаганнях в Барселоні.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: