НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Анжеліка Терлюга: я чесно виграла у фіналі, у мене вкрали мрію

Анжеліка Терлюга: я чесно виграла у фіналі, у мене вкрали мрію

Анжеліка Терлюга: я чесно виграла у фіналі, у мене вкрали мрію
Читати grad.ua у  

Одеська каратистка вважає несправедливим рішення Всесвітньої федерації карате, яка задовольнила протест болгарської сторони і дозволила переграти півфінальну сутичку.

Про це повідомили у Федерації карате України та сама спортсменка у себе на сторінці фейсбуку.

Ітак, сьогодні я ЧЕСНО виграла всі поєдинки і той полуфінал проти Івет Горанової (14-11) був неймовірним!!! Кожен бал, який був в цьому бої був чесним!!!!
Далі суддя віддав мені перемогу, коли час закінчився. Я ніколи ще не відчувала такого щастя як в той момент. Я готувалась до цього дуже багато років! Багато важких тренувань і сил ми поклали, щоб нарешті виграти Чемпіонат світу.
І тут починається треш…
Несправедливість в яку я просто не можу повірити! Чому так сталось?! За що?! Чому зі мною?!
Болгарська сторона подає протест до worldkaratefederation , що був збій годинника в середині боя. Тобто вони весь поєдинок мовчали і в кінці, коли програли, вирішили використати ситуацію з годинником Якби виграли, теж би так діяли?! Не думаю.
І що роблять судді?! Вони повертають нас на татамі з середини поєдинка, де я програю 5-4. Ви можете в таке повірити?! Я - ні. Вони не добавили 7 секунд в кінці , вони не побачили проблеми в роботі людини, яка відповідає за час, вони просто розтоптали мене своїм НЕСПРАВЕДЛИВИМ рішенням!!!!!
Коли вони повернули бій, болгарська суперниця тікала по кутам і не хотіла більше дратись.

Учора, 25 жовтня, Терлюга в жіночій категорії до 55 кг виграла півфінальну сутичку ЧС-2023 у Будапешті у Івет Горанової з Болгарії з рахунком - 14:11.

Але болгарська сторона подала протест через технічну несправність. Було помічено, що під час бою не працювало табло, через що поєдинок був помилково затриманий на 20 секунд.

Протест було задоволено. Судді повернули суперниць на татамі, на момент 1:17, коли Горанова вела в рахунку 5:4. «Повторний» бій закінчився з рахунком 6:4 на користь болгарської спортсменки.

Тепер Анжеліку Терлюгу чекає«бронзовий» фінал 28 жовтня.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: