НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Гвардієць з Одеси здобув п'ять медалей чемпіонату світу з веслування
Гвардеец из Одессы завоевал пять медалей чемпионата мира по гребле
Читати grad.ua у  

Військовослужбовець 11 бригади імені Михайла Грушевського Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, який нещодавно здобув п'ять золотих медалей на чемпіонаті України з веслування серед ветеранів вікової категорії «35-45 років», успішно виступив й на чемпіонаті світу, який пройшов у Болгарії. Повідомили у 11 бригадаі імені Михайла Грушевського Національної гвардії України.

У місті Пловдіві військовослужбовець на своєму каное здобув золоту медаль на дистанції 200 метрів (одиночка), а 500-метрівку (одиночка) подолав із третім результатом. Окрім того, разом із партнерами по українській команді Олександр став чемпіоном світу на дистанціях 200 та 500 метрів (каное-двійка) та 500 метрів (каное-четвірка).

Таким чином, він здобув п'ять медалей чемпіонату світу серед ветеранів, чотири з яких – золоті. Зазначається, що наприкінці липня Олександр, ймовірно, візьме участь у чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное, але вже не у ветеранській категорії, а у категорії «дорослі».


Схожі новини

Коментарі