НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі затримали 42-річну жінку за незаконні оборудки з наркотиками

В Одесі затримали 42-річну жінку за незаконні оборудки з наркотиками

В Одессе задержали 42-летнюю женщину за незаконные сделки с наркотиками
Читати grad.ua у  

Правоохоронці задокументували, як жителька Пересипського району двічі збула співмістянину по два пакетики з PVP. Поліцейські затримали правопорушницю відразу після другої оборудки. Повідомили у ГУНП в Одеській області.

«Товар», належність якого до категорії психотропних речовин підтверджено висновком експертизи та результатом експрес-дослідження, слідчі з незаконного обігу вилучили. За місцем мешкання порушниці, поліцейські виявили ще один пакетик з кристалічною синтетичною речовиною, яка, зі слів 42-річної жінки, також є психотропною.

Крім того, в квартирі містянки поліцейські виявили та вилучили електронні ваги, мобільний телефон з інформацією та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

За висновками експертів та на підставі інших доказів, які будуть зібрані під час розслідування, слідчими буде надано правову кваліфікацію всім діям порушниці та висунуто обвинувачення, яке і скерують до суду. Зловмисницю повідомили про підозру та помістили її під варту. Їй загрожує щонайменше шість років ув’язнення з конфіскацією.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: