НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі затримали чоловіка, який під час суперечки зарізав підлітка

В Одесі затримали чоловіка, який під час суперечки зарізав підлітка

В Одессе задержали мужчину, который во время словесной перепалки зарезал подростка
Читати grad.ua у  

Подія сталася 6 квітня пізно ввечері на вулиці Варненській, коли двоє неповнолітніх однолітків поспішали додому до настання комендантської години. Дорогою їх гукнули молоді чоловіки, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика і захотіли закурити. 16-річні приятелі відповіли незнайомцям відмовою, через що двоє невдоволених молодиків з компанії розпочали з ними словесну перепалку та штовханину.

Один зловмисник побив одного юнака, але той, застосувавши вміст наявного в нього сльозогінного балончика, втік і зателефонував до однієї з приватних охоронних фірм з проханням допомоги. У той самий час другий зловмисник «розбирався» з другим школярем і в ході сутички вдарив його ножем у груди.

Коли побитий юнак повернувся, його приятель лежав на землі у крові, а компанії незнайомців вже не було. Він викликав «швидку». Охоронці, які приїхали, намагались надати пораненому одеситу долікарську допомогу, але, на жаль, він помер до приїзду медиків. Попередньо, смерть хлопця настала в результаті травми серця та гострої крововтрати.

Вже наступного ранку оперативники встановили особу та місцепроживання правопорушника і затримали його в орендованій квартирі в Хаджибейському районі міста. Це 24-річний житель Харкова. Результати експертизи підтвердили причетність молодика до скоєння даного злочину. Він розповів, що викинув знаряддя злочину на козирок над під’їздом житлового будинку неподалік від місця події. Правоохоронці вилучили ніж та разом з іншими речовими доказами.

Фігуранту повідомили про підозру в умисному вбивстві. За скоєне молодикові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. У поліції додали, що встановлені усі учасники даної події. Щодо побиття другого підлітка, правоохоронцями розпочато провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: