НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Нетверезий розбій в трамваї: одеситу загрожує до 7 років тюрми

Нетверезий розбій в трамваї: одеситу загрожує до 7 років тюрми

Нетрезвый разбой в трамвае: одесситу грозит до 7 лет тюрьмы
Читати grad.ua у  

Подія сталася наприкінці лютого по обіді на вулиці Преображенській. Нетверезий чоловік почав дебоширити в салоні рухомого трамваю, де безпідставно чіплявся до пасажирів та лаявся у їх бік. Розповіли у ГУНП в Одеській області.

На зупинці правопорушник вибіг на вулицю, розбив вікно дверцят і дзеркало заднього виду транспорту, завдавши комунальному підприємству збитки на суму майже 4 000 гривень. Водійка електротранспорту вийшла з-за керма і зробила зауваження дебоширу, на що той вдарив її та почав тягнути за одяг. Жінка впала, а чоловік розпилив їй в обличчя перцевий газ.

Постраждала звернулась по медичну допомогу. Внаслідок дій нападника вона отримала хімічний опік кон’юнктиви очей І ступеня та садна гомілок, що, за висновком експертизи, є легкими тілесними ушкодженнями.

Начальник слідчого відділу відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Павло Гавришко розповів:

Фігуранту повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю із застосуванням спеціального пристосованого предмета для нанесення тілесних ушкоджень.

За скоєне дебоширу загрожує до семи років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: