НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині за допомогою фотопасток та дронів затримали п’ятьох ухилянтів

На Одещині за допомогою фотопасток та дронів затримали п’ятьох ухилянтів

В Одесской области с помощью фотоловушек и дронов задержали пятерых уклонистов
Читати grad.ua у  

Прикордонники Подільського загону протягом ночі затримали п’ятьох порушників державного кордону. Повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Чоловіки намагалися незаконно перетнути придністровський сегмент українсько-молдовського кордону на вихід з України. Трьох з них прикордонний наряд затримав неподалік селища Захарівка Роздільнянського району. На «нічних туристів» спрацювала фотопастка. Негайно в повітря прикордонники підняли дрон. Почувши роботу безпілотника, група чоловіків залягла прямо на польовій дорозі, але схитрувати їм не вдалося, адже він оснащений камерою тепловізійного бачення.

Ще двох, з висоти пташиного польоту, прикордонники виявили неподалік села Велике Бурилове. Ті, почувши шум двигуна автівки, вирішили заховатись у лісосмузі, але, як і попередники, не врахували технічних можливостей охоронців державного кордону.

Зазначається, що на усіх п’ятьох складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровано до суду.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: