НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі викрили двох чоловіків, які привласнили чужі банківські картки

В Одесі викрили двох чоловіків, які привласнили чужі банківські картки

В Одессе разоблачили двух мужчин, которые присвоили чужие банковские карты
Читати grad.ua у  

Як розповіли правоохоронці, один одесит забрав банківську картку, яку власник забув у терміналі в одному з супермаркетів на вулиці Академіка Вільямса після здійснення транзакції.

Замість того, щоб віднести знахідку до фінансової установи чи поліції, зловмисник у цьому ж магазині придбав за чужий рахунок продукти та алкогольні напої майже на 1 700 гривень, а потім викинув картку, сподіваючись уникнути відповідальності.

Другий одесит у торговельному центрі на вулиці Новощепний ряд помітив, що незнайомець залишив у банкоматі картку, але не наздогнав чоловіка, а привласнив знахідку і пішов з нею по магазинах. Загалом зловмисник витратив більше 2 000 гривень потерпілого на тютюнові вироби, напої та інструменти, після чого теж позбувся картки.

В ході проведення слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили правопорушників. Чоловікам повідомлено про підозру у привласненні офіційних документів з корисливих мотивів та крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Їм загрожує до 8 років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: