НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Зґвалтування двох неповнолітніх дівчат в Одеському районі: підозрюваних взяли під варту

Зґвалтування двох неповнолітніх дівчат в Одеському районі: підозрюваних взяли під варту

Изнасилование двух несовершеннолетних девочек в Одесском районе: подозреваемых взяли под стражу
Читати grad.ua у  

На Одещині затримали двох чоловіків, які зґвалтували двох неповнолітніх дівчаток. Повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Як розповіли у прокуратурі, в першому випадку підозрюваний, проживаючи у цивільному шлюбі з матір’ю потерпілої та маючи з нею спільну дитину, у вересні цього року вчинив дії сексуального характеру стосовно 16-річної падчерки за місцем їх мешкання в одному із сіл Одеського району.

При цьому чоловік психологічно тиснув на дівчину, користуючись фізичною перевагою та її неповнолітнім віком. Однак, вона розповіла матері про його злочинні дії та звернулася до правоохоронних органів.

Також про підозру повідомили 23-річному жителю Одеси у зґвалтуванні неповнолітньої та скоєнні грабежу. Підозрюваний у вересні в одному із сіл Одеського району підійшов ззаду до 17-річної дівчини, яка проходила по вулиці, схопив двома руками за шию, повалив на землю та почав душити.

Після чого вчинив дії сексуального характеру стосовно неї, застосовуючи фізичне насильство та погрози. А потім, скориставшись розгубленим станом неповнолітньої, заволодів її телефоном.

Наразі за клопотанням прокурора підозрювані перебувають під вартою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: