НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Вирішував конфлікт за допомогою рушниці: подробиці інциденту в Аркадії

Вирішував конфлікт за допомогою рушниці: подробиці інциденту в Аркадії

Вирішував конфлікт за допомогою рушниці: подробиці інциденту в Аркадії
Читати grad.ua у  

Про подію, яка сталася, 25 жовтня, на території одного з одеських житлових комплексів, поліцейським повідомила місцева жителька.

Попередньо встановлено, що чоловік, через якого розпочався конфлікт, заїхав на територію комплексу та, перестрибуючи через шлагбаум, зачепив його, та попрямував до парадної будинку. Словесний конфлікт між ним та охоронцями багатоповерхівки виник через зауваження останніх. Чоловік покликав на допомогу товаришів, до яких прямував у гості. Один з них прийшов вирішувати конфлікт із помповою рушницею та імітаційно-тренувальними (страйкбольними) гранатами.

Доєднавшись до конфлікту, озброєний чоловік спочатку розмахував перед охоронцями металевою трубою, а потім здійснив один постріл з рушниці у гору та кинув у бік опонентів страйкбольну гранату.

Старший слідчий відділу поліції №5 Одеського районного управління поліції №1 Геннадій Грозов, розповів: 

Під час огляду місця події поліцейські вилучили рушницю, 18 патронів до неї та 14 імітаційно-тренувальних гранат. Усі ці предмети, в рамках розпочатого за фактом збройного хуліганства за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України кримінального провадження, будуть направлені на експертизу. Стрільця слідчі затримали в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Під час слідства також розглядатиметься питання про анулювання підозрюваному дозволу на зброю.

Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: