НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В’язні одеської колонії продавали в інтернеті неіснуючі автомобілі та дрова

В’язні одеської колонії продавали в інтернеті неіснуючі автомобілі та дрова

В’язні одеської колонії продавали в інтернеті неіснуючі автомобілі та дрова
Читати grad.ua у  

Правоохоронці викрили злочинну діяльність утриманців одеської колонії. Про це повідомляє Головне управління нацполіції Одеської області.

29-річний ув’язнений розмістив на одному із сайтів авторинків України оголошення щодо продажу «Volkswagen Touareg» за привабливою ціною. Зацікавившись автомобілем, до «продавця» звернулася одеситка. Він запевнив жінку, що розпочне процес переоформлення, щойно вона внесе завдаток у сумі 6 000 гривень на його банківську картку. Та погодилася, проте як тільки правопорушник отримав від потерпілої кошти, відразу заблокував її.

Схожу схему випробовував і 39-річний ув’язнений. Тільки він розміщував в інтернет-мережі оголошення про продаж дров з дуба, акації та ясена за ціною, нижчою від ринкової, на умові передоплати. Одного з місцевих чоловіків зацікавила така пропозиція, він перерахував «продавцеві» на банківську карту завдаток у розмірі 2 500 гривень, після чого теж був заблокований.

Зловмисники вже були засуджені за крадіжки до 3 та 4 років позбавлення волі. Нині чоловікам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Тепер їм загрожує ще три додаткових роки в’язниці.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: