НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі поліцейський відстрілювався від чоловіка, який накинувся на нього з кулаками

В Одесі поліцейський відстрілювався від чоловіка, який накинувся на нього з кулаками

В Одесі поліцейський відстрілювався від чоловіка, який накинувся на нього з кулаками
Читати grad.ua у  

Інцидент стався 22 серпня, коли поліцейський перебував поза службою після добового чергування, на вулиці до нього почав прискіпуватися малознайомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у ГУНП в Одеській області.

На ґрунті давнього конфлікту громадянин спровокував конфліктну ситуацію, почав чіплятися до правоохоронця і застосовувати до нього фізичну силу. З метою самозахисту поліцейських дістав належний йому пристрій для відстрілу гумових куль та здійснив декілька пострілів у бік чоловіка, два з яких влучили у його тулуб. Навіть після цього той продовжив бити правоохоронця. Усе це знімав на камеру телефона товариш зачинщика сутички.

На місце події були викликані «швидка», лікарі діагностували чоловіку, у якого поцілив поліцейський, травматичне пошкодження передньої черевної стінки та грудної клітки. Обох учасників конфлікту перевірили на стан сп’яніння – правоохоронець був тверезий, а в організмі цивільного чоловіка виявили 1,50 проміле алкоголю.

За фактом конфліктної ситуації за участю кінолога та застосування ним пристрою для відстрілу гумових куль призначено службове розслідування. На час його проведення поліцейського відсторонили від виконання службових обов'язків.

Крім того досудове розслідування за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України розпочали співробітники ДБР.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: