НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Жителя Балти затримали за незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків

Жителя Балти затримали за незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків

Житель Балти зберігав у гаражі пістолет, набої і наркотики
Читати grad.ua у  

Правоохоронці виявили та вилучили у жителя Подільського району приблизно 20 грамів розфасованої у зіп-пакети порошкоподібної речовини, наркотичний вміст якої підтвердили експрес-тестом, а також речовину рослинного походження у сухому та подрібненому стані, схожу на марихуану, пристрої для її вживання, електронні ваги і більше 20 тисяч гривень.До 8 років за ґратами загрожує жителю Подільського районуКрім того, чоловік, не маючи відповідних дозвільних документів, зберігав у гаражі пістолет, попередньо травматичної дії, 32 набої калібру 9 мм та 7,62 мм. Чотири гранати він передав знайомому для зберігання, які останній добровільно видав правоохоронцям.

До 8 років за ґратами загрожує жителю Подільського району_1Вилучені заборонені речовини та предмети поліцейські скерували експертам на дослідження, за висновками яких будуть прийматись рішення щодо подальшої правової кваліфікації дій порушника та притягнення його до відповідальності.

Чоловіку повідомили про підозру, очікувати на суд він буде під вартою. За незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків йому загрожує до 8 років за ґратами.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: