НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Жителя Білгород-Дністровського району вдруге викрили у незаконній порубці дерев

Жителя Білгород-Дністровського району вдруге викрили у незаконній порубці дерев

Жителя Білгород-Дністровського району вдруге викрили у незаконній порубці дерев
Читати grad.ua у  

Цього разу чоловік знищив дуби в урочищі поблизу села Лебедівка Тузлівської територіальної громади. Про виявлену незаконну порубку деревини на спецлінію «102» повідомив місцевий житель. Прибувши на місце, слідчі виявили свіжоспиляні пні, автомобіль «ВАЗ» з причепом, який був завантажений деревиною, а неподалік транспортного засобу, під деревом у траві, – бензопилу, але зловмисника на місці вже не було. Чоловік встиг спиляти та помістити до причепа автомобіля 14 дубів діаметром від 7-ми до 36-ти сантиметрів.

Вирубка дерев на ОдещиніЗа підрахунками фахівців, своїми діями чоловік заподіяв державі збитків на суму близько 30-ти тисяч гривень.

Вирубка дерев на Одещині_1Правоохоронці протягом декількох годин встановили особу зловмисника, яким виявився 47-річний житель села Базар’янка цієї ж територіальної громади. В суді відносно нього вже знаходиться обвинувальний акт за незаконну порубку дерев, вчинену на початку грудня минулого року. Тоді чоловік вирубав 11 дубів на території національного природного парку «Тузловські лимани».

Вирубка дерев на Одещині_2Поліцейські призначили низку експертиз. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: