НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині ліквідували підпільне виробництво побутової хімії відомих брендів

На Одещині ліквідували підпільне виробництво побутової хімії відомих брендів

На Одещині ліквідували підпільне виробництво побутової хімії відомих брендів
Читати grad.ua у  

Правоохоронці викрили групу осіб, яка у передмісті Одеси налагодила незаконне масове виробництво контрафактної побутової хімії відомих світових брендів та поліграфічної пакувальної продукції до неї.

Виробництво фальсифікатуЦех з виробництва контрафакту ділки замаскували під легальне виробництво побутової хімічної продукції власної торгівельної марки.

Виробництво фальсифікату_1Побутову хімію реалізовували на території Одещини через спеціально створений телеграм-канал і кур’єрську службу доставки. Також оптова та роздрібна реалізація фальсифікату здійснювалась на промисловому ринку «7-й кілометр».

Виробництво фальсифікату_2Під час обшуків поліцейські вилучили у горе-підприємців понад 30 тон сировини та готової контрафактної продукції, обладнання для її виготовлення, більше 40 тисяч одиниць підготовленої для фасування тари, пакувальні матеріали, марковані логотипами світових брендів.

Побутова хіміяОрієнтовна вартість вилученого сягає майже 53 млн гривень. Наразі встановлюють усіх причетних до незаконної діяльності осіб.

Побутова хімія_1



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: