НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одеському порту підрядник привласнив 13 млн гривень під час встановлення пожежної сигналізації

В Одеському порту підрядник привласнив 13 млн гривень під час встановлення пожежної сигналізації

В Одеському порту підрядник привласнив 13 млн гривень під час встановлення пожежної сигналізації
Читати grad.ua у  

Прокурори Суворовської окружної прокуратури Одеси повідомили про підозру київській підприємниці за фактом фальсифікації документів та привласнення бюджетних коштів. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

АЗСЗа даними слідства, жінка привласнила бюджетні кошти під час виконання робіт зі встановлення в Одеському порту системи пожежної сигналізації вартістю 2 млн гривень.

Пожежна сигналізаціяПідрядник завищила обсяг фактично виконаних робіт та їх вартість на 1,3 млн гривень що призвело до безпідставного перерахування коштів на рахунок ФОП.

Пожежна сигналізація_1Зокрема, роботи з встановлення у складських та виробничих спорудах, АЗС, приміщеннях насосних з перекачування легкозаймистих та горючих рідин, складів «Червоні Пакгаузи» корпусів №2, №3, №4, №5 Державного підприємства «Одеський морський торговельний порт», системи пожежної сигналізації, системи передачі тривожних сповіщень, системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей та системи пожежогасіння в повному обсязі виконані не були.

Пожежна сигналізація_2Обвинувальний акт стосовно замовника робіт – ексдиректора ДП «Одеський морський торговельний порт» за фактом службової недбалості перебуває на розгляді суду.

Пожежна сигналізація_3


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: