НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині затримали підприємицю, яка продавала консерви сумнівної якості міській раді

На Одещині затримали підприємицю, яка продавала консерви сумнівної якості міській раді

На Одещині затримали підприємицю, яка продавала консерви сумнівної якості міській раді
Читати grad.ua у  

У квітні 2022 року уродженка Чорноморська уклала з міською радою рідного міста договір про постачання та передачу понад 28 тисяч консервів свинини, які мали б стати частиною продовольчого резерву на випадок настання надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.

Консерви Недобросовісна підприємиця, яка зобов'язалася гарантувати якість товару, закупила та передала Чорноморській міськраді консерви сумнівного виробництва, які могли нести загрозу здоров'ю громадян, за що отримала майже один мільйон триста тисяч гривень бюджетних коштів. Консерви, як з'ясували правоохоронці, виявилися непридатні для вживання і підлягають знищенню.

ТоварЖінці повідомили про підозру, мова йде про заволодіння чужим майном шляхом зловживання особою своїм службовим становищем, в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах.

Наразі підприємиця очікує на обрання запобіжного заходу в ізоляторі тимчасового тримання. Їй загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Правоохоронці встановлюють, де жінка придбала неякісний товар, а також інших осіб причетних до злочину.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: