НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі викрили двох грабіжників, які відібрали у людей мобільні телефони

В Одесі викрили двох грабіжників, які відібрали у людей мобільні телефони

В Одессе разоблачили двух грабителей, которые отобрали у людей мобильные телефоны
Читати grad.ua у  

Одна подія сталася в Одесі, вранці на одному з майданчиків у Київському районі випадково зустрілися двоє малознайомих чоловіків, і один попросив в іншого телефон, аби подивитись в інтернеті якусь інформацію. Втім, скориставшись мобільником, чоловік мовчки встав і пішов геть з чужим майном. Власник телефона попросив повернути йому гаджет, але у відповідь почув погрози про фізичну розправу.

Друга подія сталася в одному з сіл Дачненської територіальної громади. До двох товаришів, які сиділи в альтанці біля домоволодіння, що належить одному з них, підійшов незнайомець. А в ході спілкування один із приятелів посварився з відвідувачем, вдарив його рукою в обличчя, забрав у нього телефон, який випав з кишені, і втік.

Обидва потерпілі одразу ж попросили перехожих подзвонити в поліцію. Отримавши детальний опис правопорушників та приблизний напрямок їх втечі, правоохоронці «по гарячих слідах» розшукали їх і вилучили у них чужі телефони вартістю чотири та шість тисяч гривень.

Один правопорушник – 27-річний одесит, який вже має судимість за крадіжку та перебуває на іспитовому терміні, а другий – 24-річний житель Дачненської ОТГ. Слідчі чоловікам повідомили про підозру. За скоєне їм загрожує до 10-ти років ув’язнення.

В Одессе разоблачили двух грабителей, которые отобрали у людей мобильные телефоны

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: