НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одеській області невідомі здійснили напад на прикордонників

В Одеській області невідомі здійснили напад на прикордонників

В Одесской области неизвестные совершили нападение на пограничников
Читати grad.ua у  

На Одещині невідомі здійснили напад на прикордонний наряд, що був на чергуванні. Прикордонник для збереження свого життя застосував зброю, у результаті чого один зі зловмисників помер. Про це повідомив речник ДПСУ полковник Андрій Демченко в коментарі «Українській правді».

Зазначається, що інцидент стався ввечері 14 липня у населеному пункті Мар'янівка, що за 15 кілометрів від кордону з Молдовою. Прикордонники зупинили автівку, у якому перебували 5 людей, враховуючи водія.

За словами Демченка, двоє осіб почали тікати в різні напрямки, а один із цих двох згодом у ході його пошуку напав на військовослужбовця. Для збереження свого життя прикордонник був вимушений застосувати зброю. Правоохоронець здійснив попереджувальні постріли та у напрямку нападника. Лікарі швидкої допомоги, яких викликали на місце, зафіксували смерть правопорушника, а також факт тілесних ушкоджень у військовослужбовця.

Він додав, що за цим фактом повідомлено ДБР, інші правоохоронні органи та підрозділи прокуратури. Тривають невідкладні слідчі дії.  Прикордонника не затримували. Речник ДПСУ зауважив, що інформація деяких ресурсів про те, що прикордонник стріляв з пістолета навздогін втікачу - неправда.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: