НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Трагічна подія на залізниці сталася на станції Одеса – Головна

Трагічна подія на залізниці сталася на станції Одеса – Головна

Читати grad.ua у  

Про трагічну подію, яка сталася вчора, 27 червня, пізно ввечері, поліцейським повідомили медики. Попередньо встановлено, що 52-річний працівник залізниці перебував на зчепленні між останнім і передостаннім вагоном локомотива. Чоловік через радіостанцію керував діями інших співробітників, які були в другому кінці локомотива та здійснювали його рух заднім ходом в депо.

В якийсь момент містянин впав на колії і локомотив його переїхав. Колеги виявили загиблого після того, як він перестав виходити на зв’язок та давати команди про подальший рух.

За даним фактом слідчі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людини.

Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: