НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » ДТП У Подільському районі: травмувалися четверо громадян, серед яких дитина

ДТП У Подільському районі: травмувалися четверо громадян, серед яких дитина

ДТП В Подольском районе: травмировались четверо граждан, среди которых ребенок
Читати grad.ua у  

Щодо автопригоди, яка сталася у місті Ананьїв поліцейські попередньо встановили, що на перехресті вулиць Гімназичної та Героїв України водійка автомобіля «ЗАЗ» під час руху зачепила автомобілем хлопчика, який перетинав вулицю по нерегульованому пішохідному переходу. Автомобілістка самостійно відвезла до лікарні постраждалу дитину, де їй діагностували перелом гомілки та госпіталізували.

Поліцейські розслідують обставини трьох аварій, що сталися на дорогах Подільського району

У другій дорожньо-транспортній пригоді, водій «Renault Fluence» на заокругленій ділянці дороги сполученням Вінниця – Турбів – Гайсин, неподалік села Олександрівка Окнянської ОТГ, не впорався з керуванням, зачепив відбійник і з'їхав у кювет. Унаслідок цієї події постраждали двоє пасажирів іномарки. У лікарні жінці діагностували перелом шийного хребця та ребра, а чоловіку – перелом виличної кістки.

Поліцейські розслідують обставини трьох аварій, що сталися на дорогах Подільського району_2

Ще одна автопригода сталася на 309 кілометрі траси Київ – Одеса. Поліцейські попередньо встановили, що чоловік перебігав проїжджу частину у невстановленому місці і потрапив під колеса автопоїзда «Mercedes-Benz». Потерпілого пішохода каретою «швидкої» доправили до медичної установи з політравмою.

Поліцейські розслідують обставини трьох аварій, що сталися на дорогах Подільського району_3

Водії всіх транспортних засобів обійшлися без тілесних ушкоджень. Перевірка їх на стан сп'яніння показала, що вони були тверезими. В рамках розпочатих проваджень поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку судових експертиз. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортних пригод.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: