НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Сіла за кермо п'яною: під час ДТП в автомобілі було немовля

Сіла за кермо п'яною: під час ДТП в автомобілі було немовля

Села за руль пьяной: во время ДТП в автомобиле был младенец
Читати grad.ua у  

Аварія сталася вчора близько 23-ї години на дорозі між населеними пунктами Дібрівка та Зелений Кут Куяльницької ОТГ. Співробітників поліції та медиків на місце події викликали учасники дорожнього руху.

Поліцейські попередньо встановили, що жінка, яка була за кермом автомобіля Mitsubishi Lanсer, не впоралася з керуванням, з'їхала з проїжджої частини дороги в кювет, де машина перекинулася на бік.

Унаслідок аварії травми дістали двоє чоловіків, їх було госпіталізовано. Їм діагностували забої голови і руки та перелом ключиці. Так само в салоні автомобіля під час ДТП перебувала 17-річна знайома і півторарічна дитина жінки - водія. Вони дивом не постраждали. Перевірка водійки на стан сп'яніння показала, що вона п'яна.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння) Кримінального кодексу України. У межах провадження поліцейські помістили транспортний засіб на штрафмайданчик і призначили судові експертизи. Слідство триває, встановлюються повні обставини події.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: