НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Водію, що збив велосипедиста, загрожує до восьми років тюрми

Водію, що збив велосипедиста, загрожує до восьми років тюрми

Водителю, сбившему велосипедиста, грозит до восьми лет тюрьмы
Читати grad.ua у  

Правоохоронці завершили розслідування за фактом ДТП, внаслідок якої загинув велосипедист. Подія сталася на початку вересня у Татарбунарській ОТГ. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Одещини.

Слідчі встановили, що житель Татарбунар, керуючи автомобілем «ВАЗ» у вечірній час в межах села Струмок, був неуважним, не помітив чоловіка, який рухався на велосипеді у попутному напрямку вздовж дороги, хоча мав таку можливість, і допустив наїзд на нього.

Поліцейські висунули обвинувачення жителю Білгород-Дністровського району, з вини якого загинув велосипедист

Унаслідок автопригоди від отриманих чисельних тяжких травм голови та грудної клітки потерпілий загинув на місці. Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був тверезим.

Жителю Білгород-Дністровського району слідчі висунули обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: