НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Подробиці вчорашньої смертельної ДТП у Лузанівці

Подробиці вчорашньої смертельної ДТП у Лузанівці

Подробиці вчорашньої смертельної ДТП у Лузанівці
Читати grad.ua у  

Одеські поліцейські розслідують обставини ДТП за участю трьох автомобілів.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Touareg, рухаючись реверсивною смугою, яка була закрита для руху транспорту, в напрямку Південної дороги, допустив зіткнення з автомобілем Hyundai Getz, який рухався в попутному напрямку другої смуги і виконував маневр повороту ліворуч. Від удару обидва транспортні засоби виїхали на зустрічну смугу, де вони зіткнулися з третім автомобілем Kia Carnival.

Внаслідок аварії загинув водій Hyundai, його пасажирів – дружину та маленького сина доправили до лікарні з травмами різного ступеня важкості. У Kia ніхто не постраждав. Водій Volkswagen відбувся саднами і відмовився від медичної допомоги. Його перевірили на вміст алкоголю в організмі, результат показав, що чоловік був тверезий.

ДТП в Лузановке

До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого або зазнали тяжкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України.

Власника автомобіля Volkswagen затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: