НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » У ДТП постраждав підліток: його батьки можуть оштрафувати

У ДТП постраждав підліток: його батьки можуть оштрафувати

В ДТП пострадал подросток: его родители могут быть оштрафованы
Читати grad.ua у  

Аварія сталася вчора, 27 серпня, у селі Струмок Татарбунарської ОТГ. Попередньо поліцейські встановили, що 14-річний місцевий мешканець катався на батьківському мотоциклі та допустив зіткнення з автомобілем під керуванням 28-річного односельця. Водій автомобіля повертав ліворуч, щоб з'їхати з головної дороги на другорядну, а підліток, що їде позаду нього, почав здійснювати обгін. Травми отримав підліток, його госпіалізували до лікарні із переломом руки.

У рамках виробництва транспортні засоби вилучено та призначено низку експертиз. Слідство продовжується. Встановлюються повні обставини ДТП.

До адміністративної відповідальності притягнуть батьків неповнолітнього мотоцикліста за неналежне виконання обов'язків із виховання сина. Їм загрожує попередження чи накладення штрафу від 850 до 1700 гривень.

У поліції нагадали, що управляти мотоциклами та мопедами дозволено особам, які досягли 16-річного віку, пройшли теорію та практику, склали відповідні іспити та отримали посвідчення водія категорії А та А1.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: