НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Lego створює моделі, що зображують українські памʼятки

Lego створює моделі, що зображують українські памʼятки

Lego створює моделі, що зображують українські памʼятки
Читати grad.ua у  

Платформа UNITED24 запустила спільний проєкт із LEGO Creators. У межах ініціативи митці створили конструктори у вигляді трьох архітектурних пам'яток України. Усі зібрані кошти будуть направлені на відновлення будівель у Київській області, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

На онлайн-платформі United24 розпочато розіграш моделей видатних пам'яток України від Lego Creators.

Мета проєкту - об'єднати творців Lego з усього світу для спільної допомоги Україні, які працюватимуть над створенням Lego-моделей видатних українських пам'яток з метою залучення коштів на відбудову країни.

Наразі вже готові три конструктори – кожен у п’ятьох екземплярах. Вони включають Україну-Матір, кримське Ластівчине гніздо та маріупольську стару водонапірну вежу. Набори конструкторів не продаються, але їх можна виграти через пожертвування від 24 доларів на платформі United24.

Зазначається, що до ініціативи може долучитись кожен, створюючи інші українські памʼятки з Lego та публікуючи їх з хештегом #LEGOwithUKRAINE. Наступний дроп благодійних конструкторів планують випустити вже навесні 2024 року.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: