НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » 94-й випуск історико-краєзнавчого альманаху «Дерибасівська-Ришельєвська» вийшов у світ

94-й випуск історико-краєзнавчого альманаху «Дерибасівська-Ришельєвська» вийшов у світ

Читати grad.ua у  

22 серпня цього року відбулася презентація нового номера Альманаху. Він був сформований ще за життя та за редакцією Євгена Голубовського.

альманахЛітературно-мистецький альманах «Дерибасівська-Ришельєвська» виходив під редакторством Євгена Голубовського щокварталу з 2000 року. За свідченням бібліографів, це рекорд історії видавничої та журнальної справи Одеси.

Крім того, це єдине видання, в якому на безоплатній основі вже 23 роки сучасні письменники та поети можуть публікувати свої твори. Таким чином, Євген Голубовський за час існування альманаху відкрив багато нових імен в одеській літературі.

Євгеном Голубовським – почесним громадянам міста, був редактором багатьох одеських періодичних видань. 1990 року створив газету Всесвітнього клубу одеситів «Всесвітні одеські новини». 2000-го став заступником редактора відомого на весь світ літературно-мистецького альманаху «Дерибасівська-Рішельєвська».


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: