НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » «Неаполітанські пристрасті» на сцені Українського театру в Одесі

«Неаполітанські пристрасті» на сцені Українського театру в Одесі

«Неаполітанські пристрасті» на сцені Українського театру в Одесі
Читати grad.ua у  

Прем’єра в Українському театрі імені Василька. На сцені вже повною мірою йде постановка п'єси «Неаполітанські пристрасті». Ця комедія зібрана з двох творів італійського драматурга Едуардо де Філіппо - Циліндр та Ризик. Вони поєднані соціальними темами, образи – гіперболізовані і тому кумедні. Ставить виставу режисер Павло Готілов.

Команда, яка працює над постановкою п'єси в одеському театрі, зібралася з усієї України. Тому що багато співробітників українського театру зараз захищають нашу батьківщину зі зброєю в руках. А деякі актриси після початку війни були змушені виїхати з країни – розповідає директорка театру Юлія Пивоварова.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Українському театрі вже відбулися дві прем'єри. Це актуальні, так би мовити воєнні спектаклі, «Саша винеси сміття» та «Чуваки не святкують чи UKRAINIAN». Які повністю відповідають реаліям сьогодення. Тому зараз вирішили поставити комедію – тим більше, що і українським бійцям, і цивільним часто хочеться відволіктися від військових подій, – додає Юлія Пивоварова.

Прем'єру п'єси «Неаполітанські пристрасті» заплановано на 23-є вересня.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: