НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Пішов із життя одеський художник Сергій Ільїн

Пішов із життя одеський художник Сергій Ільїн

Ушел из жизни одесский художник Сергей Ильин
Читати grad.ua у  

В Одесі на 76-му році обірвалося життя наукового співробітника Музею західного та східного мистецтва, відомого художника та мистецтвознавця Сергія Ільїна.

Сергій Михайлович Ільїн завідував виставковим відділом Одеського музею західного та східного мистецтва. У соцмережах на сторінці музею колеги написали:

Його відданість справі, безмежна любов до культури та мистецтва залишили незабутній слід у серцях кожного з нас. Його внесок у розвиток нашого музею неможливо переоцінити. Мудрість, доброта та щирість, неповторне почуття гумору та безмежні знання Сергія Михайловича завжди супроводжували нас у повсякденній роботі.

Ільїн народився 30 квітня 1949 року у Новосибірську. 1976 року закінчив художньо-графічний факультет Одеського державного педагогічного інституту. Працював старшим науковим співробітником Музею західного та східного мистецтва, з 1966 року. У художника були персональні виставки в Одесі, Києві, Антверпені, Потсдамі.

До 75-річчя Сергія Ільїна та до відзначення 100-річчя музею Західного та Східного мистецтва було відкрито виставку робіт відомого художника.

Прощання з художником відбудеться у п'ятницю, 11 жовтня, о 13.00 в Одеському музеї західного та східного мистецтва.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: